Toekomstlab

Toekomstlab

Igluu ​​Eindhoven
zaterdag 16 november 2019
11:00 tot 17:00 uur

Met het Toekomstlab organiseren we een dag die in het teken staat van ons nieuwe project: Zeker zijn van een Eerlijke Toekomst.

Hét project waarbij we met onze tijdloze idealen als gereedschap, nieuwe ideeën en plannen bedenken die antwoorden geven op de vragen van morgen én overmorgen.

Het Toekomstlab wordt het platform waar met elkaar in gesprek gaan over de eerste denkrichtingen van het project. Op de gloednieuwe website van het Toekomstlab verzamelen we de eerste ideeën,

Lees meer over de thema’s en doe mee >

Meld je alvast aan, dan krijg je snel van ons meer informatie over welke sessies er zullen zijn.

Nieuw lid of kom je voor de eerste keer naar een PvdA bijeenkomst? Vul dan het formulier onderaan de pagina in!

[gravityform id=”163″ title=”true” description=”true”]

Nieuw lid of je eerste PvdA bijeenkomst?

Wat tof dat je 16 november voor de eerste keer komt naar het Toekomstlab van de PvdA. Ik kijk er naar met elkaar kennis te maken op die dag! We ontvangen je met open armen.

Om echt even de tijd te hebben kennis te maken nodig ik alle nieuwe leden of leden die voor het eerst op een ledendag zijn heel graag uit om samen met mij een croissantje te eten en een kop koffie te drinken! Dat doen we voor het officiële programma begint bij Brownies en Downies in Eindhoven.

Ik nodig verschillende (oud-) politici van de PvdA uit om aan te sluiten. Zo leer je onze politici kennen en elkaar kennen! Want voor mij draait deze dag vooral om jou! Zo wordt de dag nog leuker dan dat ie al is.

Ik hoop je van harte te zien tussen 09:45 uur en 10:30 uur bij Brownies en Downies in Eindhoven! Daarna lopen we met zijn allen naar de locatie van de ledendag om de hoek!

Je kan je hieronder aanmelden!

Tot 16 november,

Vrolijke groet,

Nelleke Vedelaar.

[gravityform id=”165″ title=”true” description=”true”]